Over ons

egbertstandaard

Egbert Oldenboom

Mijn belangstelling ligt bij de echte vragen waarmee wij allen worstelen in het leven. Hoe ontstaan conflicten? Wat is vriendschap? Wat zegt een conflict over mij en wat zegt het over de ander? Na mijn universitaire studie economie heb ik 30 jaar als onderzoeker gewerkt bij bureaus en als zelfstandig onderzoeker (MeerWaarde). In 2006 promoveerde ik in Sheffield (UK) in de economie (Ph.D). 

Ik ben me, ook in mijn werkzame leven, steeds meer gaan richten op het zien van de mens, en steeds minder op de vorm waarin deze mens zijn/haar leven heeft gegoten. In 2021 heb een EQA gecertificeerde coachopleiding bij Blankestijn en Partners afgerond. Ook ben ik actief als blogger en dichter.


dickstandaard

Dick de Bruijn

Ik ben een ervaren relatietherapeut en gezinstherapeut en heb zowel in dienstverband (bij SPEL psychologen/ Hersencentrum) en als zelfstandig therapeut gewerkt. Naast Praktijk Wederzijds werk ik sinds 1997 als counselor, consultant en mediator voor o.a. De Nederlandsche Bank, ABN AMRO, KLM en Beter Arbodienst . 

Ik ben als systeemtherapeut opgeleid bij het Lorentzhuis in Haarlem en als EFT therapeut bij Sue Johnson in Los Angeles. Ik ben als geregistreerd mediator opgeleid bij het Centrum voor Conflicthantering en als coach bij de Academie voor Coaching.

Contact Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds in Amsterdam.